De perfecte plek om te leren paardrijden Lees meer

0251 231 164

Vrijwilligers  

Er is op De Schimmelkroft een traditie van werken met vrijwilligers. Medewerkers en vrijwilligers (junioren en senioren) helpen mee. De kwaliteit en sfeer van de dienstverlening komt op een kwalitatief hoog peil in een ongedwongen sfeer. Wij zijn hier trots op en houden deze traditie in ere! Over en weer is er sprake van een win – win situatie. Met een leuk team help je als stagiair / vrijwilliger bij een aantal werkzaamheden. Misschien heb je al een keer contact gehad met vrijwilligers toen je op moest zadelen. Dat is namelijk een van de taken die door vrijwilligers wordt gedaan. Verder help je op stal met voeren, vegen, poetsen, opstijgen. Daarnaast zijn er klusjes die moeten worden gedaan.

De diensten van vrijwilligers worden over de week verdeeld. Hiermee wordt rekening gehouden met je school en eventuele andere hobby’s. Als je vrijwilliger bent, krijg je een vaste dienst. Je mag 1 keer in de 2 weken een vrijwilligers les rijden. Voor de jeugd wordt er 3 a 4 keer per jaar vergaderd en zijn er twee instructie dagen. Elk jaar gaan wij met de vrijwilligers op team uitje om ook naast het manege werk elkaar beter te leren kennen.

Ben je 15/ 16 jaar en draai je je dienst mee op de avonden van 18.30 tot ongeveer 21.30, dan krijg per keer een waardebon van €7,50. Met deze kaart kun je veel dingen doen. Bijvoorbeeld, een buitenrit, wedstrijden, privéles: dit kun je zelf invullen. 

 
Denk je ”dit lijkt me leuk, ik zou hier wel graag bij willen helpen”, laat dan een bericht achter bij de bar met je gegevens en wij nemen contact met je op.