De perfecte plek om te leren paardrijden Lees meer

0251 231 164

Pony- en jeugdkamp

mellointeractive

Jeugdkamp 7 t/m 12 jaar:

De jeugdkampen mogen natuurlijk niet ontbreken in 2023, dit dagkamp staat in het teken van plezier en natuurlijk heel veel pony’s!
Maandag t/m vrijdag verwachten wij de kinderen om 08.45 uur in de kantine, waarna zij om 16.30 uur weer opgehaald mogen worden. De vrijdag duurt tot langer, want dan wordt er gebarbecued en gefeest! Om 20.00 uur sluiten wij op de vrijdag de kampweek af in het bijzijn van de ouders.
Het belooft een variërend programma te worden waarbij we het rijden en verzorgen van de pony’s afwisselen met andere activiteiten, waaronder spelletjes en uitjes.
Denkt u in ieder geval aan het meegeven van de volgende spullen:
– Cap, rijlaarzen, zweep
– Rijkleding
– Normale kleding
– Lekker zittende gympen
– Zwemkleding
– Regenkleding
De kosten voor deze week bedragen €375,-. De lunch is dagelijks inbegrepen, net als een tussendoortje en drinken. Tevens is er een barbecue op vrijdag. Uitgezonderd is het kopen van snoep in de kantine.

 

Puberkamp 13 t/m 15 jaar:

NIEUW, SPANNEND EN ONTZETTEND GEZELLIG!
Wil jij ervaren hoe het is om een week lang op de manege te zijn en natuurlijk ook te slapen?! Dan MOET jij op ons nieuwe puberkamp komen!

Een week die staat in het teken van veel leren, dressuur, springen, buitenritten, mennen en leuke uitjes buiten de paarden om. We hebben een gevarieerd programma en er is ook tijd vrij gemaakt voor ‘vrije tijd’. Het kamp begint maandag om 08.30 uur en eindigt vrijdag om 21.00 uur.
Denkt u in ieder geval aan het meegeven van de volgende spullen:
– Cap, rijlaarzen, zweep
– Rijkleding
– Normale kleding
– Lekker zittende gympen
– Zwemkleding
– Regenkleding
– Kussen, dekbed en hoeslaken
– Douchespullen/handdoeken
– Fiets
De kosten voor deze week bedragen €500- en is all inclusive!

Link naar de inschrijving