De perfecte plek om te leren paardrijden Lees meer

0251 231 164

Lynn Serpenti

Lynn Serpenti

Stal, bar & instructie

Hoi allemaal,

Ik ben Lynn Serpenti, ik ben bedrijfsleider en instructrice op Ruitersportcentrum de Schimmelkroft. Ik geef heel veel verschillende soorten lessen zoals dressuur, springen, privelessen, carrousel en voltige. Dit vind ik erg leuk om te doen en de afwisseling leuk.
Ik ben als klein meisje op de Schimmelkroft begonnen met rijden in 2007. Sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan. In 2012 werd ik vrijwilliger en vanaf 2016 werk ik op stal en achter de bar naast mijn school. In 2019 heb ik mijn diploma paardensport en bedrijfsleider gehaald en mijn orun 2 aspirant instructeur om les te kunnen geven. Na mijn opleiding ben ik 40 uur per week gaan werken op de Schimmelkroft. Dit doe ik nogsteeds met veel plezier!
In 2021 heb ik mijn orun 3 allround manege instructeur gehaald. In 2022 heb ik een opleiding gevolgd om ook les te geven aan mensen met beperking.

 

Naast het werken op de Schimmelkroft heb ik zelf altijd paarden gehad. Ik spring en rij eventing met mijn paard, dolly, die thuis staat (zie foto) Dolly heeft april 2023 een veulentje gekregen, Time Out.
Met mijn paard Joy die op de Schimmelkroft staat rij ik voornamelijk dressuur. Ik rij met haar ook dressuur wedstrijden. Joy is tegenwoordig ook voltige paard wat ze super leuk vind!
Kortom je kunt mij vaak vinden op de manege.