Home
Introductie  Paardrijlessen  Kinderfeestje  Ruiterkamp  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Website  Foto albums  Contact  Shop 
dierenwelzijn  Team  Stagiaires en vrijwilligers  Accommodatie  pension  Paarden-pony's  Bezoek  Samenwerking  Geschiedenis 

Ons (instructie)team heeft veelal, naast het feit dat ze allen een hippische opleiding hebben gevolgd, eerder op De Schimmelkroft stage gelopen, gereden of gewerkt. Ze zijn dus allen bekend met de cultuur van werken.

Voor de verzorging van de paarden en pony’s is een groep medewerkers aanwezig.

Wim en Linda zijn de beide ondernemers van De Schimmelkroft maar zien zich vooral in de rol van gastheer en –vrouw. Linda richt zich met name (samen met een aantal medewerkers) op de servicefaciliteiten in onze gezellige foyer en Wim werkt graag met het instructieteam mee.

Vrijwilligers nemen naast de typische bedrijfsactiviteiten een belangrijke plaats in. Zij zorgen veelal voor de extra hulp die wij de ruiters en amazones kunnen bieden in hun eerste (en volgende) stappen met het paard- en ponyrijden. Daarnaast zijn ze op evenementen actief en kunnen we ook op hun hulp rekenen met betrekking tot het terreinonderhoud en het schoonmaken van de stallen.
Deze cultuur is ontstaan ten tijde dat het bedrijf nog niet geprivatiseerd was. Deze positieve bijdragen hebben we gelukkig weten te behouden. Daarvoor zijn we alle vrijwilligers die een bijdrage leveren, erg erkentelijk.