Home
Ruiterkampen 2023  Introductie  Paardrijlessen  Kinderfeestje  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Website  Foto albums  Contact  Shop 
dierenwelzijn  Team  Stagiaires en vrijwilligers  Accommodatie  pension  Paarden-pony's  Bezoek  Samenwerking  Geschiedenis 

Henk

Hallo Allemaal, ik ben Henk een ruin, geboren in 2004, ik ben lekker groot en meet 1.80 m ,mijn afstamming is Donnerbube 111 x Coriander, ik ben dus een echte Westfalen ruin. Ik ben sinds Oktober 2020 op de Schimmelkroft en ben samen gekomen met Mojo.
Tijdens het rijden ben ik super braaf en heb ik zin om te werken, op stal ben ik lief alleen als mijn buren weg zijn dan kan ik onrustig worden. Maar dat gaat al beter hoor, ik ben er namelijk achter gekomen dat ze ook weer terug komen en ik dus echt niet achter gelaten word.
Je kunt mij gerust kiezen voor een wedstrijd want ik weet hoe alles moet, ik ben een echt dressuurpaard!

Oja, voordat ik het vergeet: Als je mijn hoeven uit wilt krabben mag je mijn rechterachterbeen even overslaan. Ik heb namelijk een Hanetred en kan dit been niet goed optillen. Verspilde moeite dus!

Ik hoop jullie snel te zien op stal :)

Schimmelkroft ST in het zadel Voltige Carrousel Classic