Home
Ruiterkampen 2023  Introductie  Paardrijlessen  Kinderfeestje  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Website  Foto albums  Contact  Shop 
dierenwelzijn  Team  Stagiaires en vrijwilligers  Accommodatie  pension  Paarden-pony's  Bezoek  Samenwerking  Geschiedenis 

Rebble

Sinds december 2009 was Rebble op de manege, meegekomen met Sanne die stage heeft gelopen bij de familie Van Roekel. Hoewel niet zo groot, was hij een paard. Wel was hij heel lenig en had een heel groot hart; hij durfde overal overheen!
Hij heeft in de samengestelde wedstrijd Z gelopen en werd in de wedstrijdsport door de dochters van E. van Roekel uitgebracht. En met succes!
Hij mocht het op de manege wat rustiger aan doen en dat beviel hem opperbest.
Hij had de speciale aandacht weten te trekken van Tom van Bergenhenegouwen. Deze bereed hem wat vaker en gaf hem ook speciale aandacht.
Maar hij liep ook in de manege mee, hield van een vlot galopje, vooral op de rechterhand en springen kon hij ook heel goed zonder hindernissen!
Je had voor hem een goede timing nodig in het geven van de juiste hulpen. Maar als je dat kon deed hij extra zijn best.

In juli 2009 hebben wij afcheid moeten nemen van de kleine hete donkere die in korte tijd toch menig handige ruiter een heerlijk uurtje paardrijden heeft gegeven en met Tom super door het parcours ging en zelfs met de horseball veel plezier had.

Schimmelkroft ST in het zadel Voltige Carrousel Classic