Home
Introductie  Paardrijden  Kinderfeestje  Ruiterkamp  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Eigen paard  Website  Contact  Shop 
Kennismaking  Lessen  Horseball  School te paard  Trainingen  Buitenrijden 

Horseball wordt gespeeld met twee teams van zes personen en twee reserve ruiters. Op beide kopse kanten van de bak hangt een doel. De doelen hangen 4,5 meter van de grond af en zien eruit als een hoepel. Elk doel heeft 1 meter doorsnede. Bij Horseball wordt er een voetbal met leren riemen voor de grip gebruikt. Een officiƫle wedstrijd duurt twintig minuten, opgesplitst in twee perioden van 10 minuten.
Wij bieden Horseball niet meer op een vaste dag aan. Horseball lessen kunnen in overleg met Lisette Schimmel worden afgesproken. Bij deze lessen worden de beginselen van het Horseball aangeleerd, als ruiters wordt er voor afwisseling ook een wedstrijdje gespeeld tijdens de reguliere les. Klik hier voor de spelregels van het Horseball.

De Horseball lessen kunnen met een 10 lessen kaart besproken worden of als inhaalles / losse les gereden worden. Je kunt mee doen vanaf F7 of in overleg met de instructeur.
Indien je niet op De Schimmelkroft rijdt en toch met Horseball mee zou willen doen kun je een les afspreken om het niveau af te stemmen. Hiervoor neem je contact op met Linda van Bergenhenegouwen
De kosten van de lessen: op aanvraag

Opgeven kan in de foyer bij een van onze medewerkers.