Home
Introductie  Paardrijden  Kinderfeestje  Ruiterkamp  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Eigen paard  Website  Contact  Shop 
Week lease pony/paard  Sportlease vanaf 3 dagen  Full lease 

De overstap naar een eigen paard is vaak een moeilijke beslissing. Daarom bieden wij de gelegenheid om via een full lease te ervaren wat het betekent om een paard alleen te rijden, af te richten en te verzorgen. De full lease houdt in dat je met een paard / pony dagelijks een uur kan werken, met gebruikmaking van zadel en hoofdstel. De full lease bestaat uit het gebruik van het paard / pony daarnaast betaalt je voor het paard ook de normale stallingskosten. De overeenkomst loopt per 4 weken.

Het meerijden in de groep is gebaseerd op de prijs van een pension paard. Ook aan deze Full lease is een overeenkomst gebonden waarin een we een aantal afspraken maken, onder andere de termijn, de verzekering, tussentijdse beëindiging van de overeenkomst, afspraken over het gebruik van het paard en het gebruik van het zadel en hoofdstel. Alle kosten met betrekking tot stalling, smid, dierenarts, verzekering en medicijnen zijn voor rekening van Ruitersportcentrum De Schimmelkroft.

Gezien het persoonlijke karakter van deze overeenkomst hebben wij hier altijd een persoonlijk gesprek over. Je kunt hier altijd vrijblijvend naar informeren bij Wim van Bergenhenegouwen

De kosten per 4 weken voor het gebruik van het paard zijn €160,00 en de stalling bedraagt €417,50. Hierin zit een arrangement van €52,00 wat u kunt gebruiken voor een individueel lesprogramma.