Home
Introductie  Paardrijlessen  Kinderfeestje  Ruiterkamp  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Website  Foto albums  Contact  Shop 
Week sportlease  Sportlease pony  Full lease  Duo lease 

Een eigen pony is voor velen een grote droom. Alleen de verantwoordelijkheid en de kosten voor een eigen pony zijn vaak te hoog. De Schimmelkroft biedt de mogelijkheid om samen een manege pony te gebruiken. Het voelt als een eigen pony, maar je hoeft je net als bij een manege pony niet druk te maken om onverwachte kosten van de dierenarts of hoefsmid.

Met deze pony kun je naast het rijden nog heel veel andere leuke dingen doen. Denk eens aan het uitgebreid poetsen, het schoonmaken van het zadel en hoofdstel, de pony loslaten, laten grazen, op de paddock zetten en het recht leggen van zijn strobed. Hele belangrijke dingen die niet alleen erg leuk zijn, maar ook leerzaam én bouw je sneller een band op.

Voor wie?
Kinderen vanaf 12 jaar en rij-niveau F6-F8 of hoger. Rijden doe je op De Schimmelkroft, zodat het instructieteam een goed beeld heeft van jouw vaardigheden.

Mogelijkheden
Duo-pony sportlease; samen het gevoel van een ''eigen pony''
Lees meer in onze Folder duo en full lease pony

Neem contact op met je instructeur en Wim van Bergenhenegouwen om de mogelijkheden te bespreken.