Home
Introductie  Paardrijden  Kinderfeestje  Ruiterkamp  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Eigen paard  Website  Contact  Shop 
Dressuur  Springen  Clubkampioenschappen  Overige wedstrijden  Startlijsten  Uitslagen 

Om de ruiterdiploma's te behalen, moet je een aantal keer een theorie-examen met succes doorlopen. De theorie-examens worden afgenomen bij de Bronze opleiding F2, F4, F6, F8, F10, F1. De F15, B en L theorie voor de zilveren opleiding.

Voor de F2 theorie hebben wij op geselecteerde zaterdagen om 12:00 uur theorielessen in de foyer. Je ontvangt een mailtje van het wedstrijdsecretariaat om deze theorieles te volgen.
Deze lessen zijn voor de ponyruiters en worden gegeven door Tineke de Jong.

Het wedstrijdsecretariaat zet op een startlijst of je theorie examen moet doen. Bij de F2 word je uitgenodigd om een theorie les op zaterdag te komen volgen. Deze training is niet verplicht maar wordt wel door ons aangeraden. Opgeven voor de theorieles is niet nodig je krijgt een mail met de uitnodiging, wel graag een afmelding als je niet wilt deelnemen aan de theorieles.
Kosten van een theorieles: €8,50

Een zeer belangrijk hulpmiddel bij de theorieles voor de Bronzen opleiding wordt het handboek 'Leer paardrijden met plezier, Brons' gebruikt. Voor de Zilveren opleiding is 'Leer paardrijden met plezier, Zilver' voor de Zilveren opleiding.
Beide boeken zijn verkrijgbaar voor € 15,00 per stuk op de manege.


Theorie Training