Home
Introductie  Paardrijden  Kinderfeestje  Ruiterkamp  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Eigen paard  Website  Contact  Shop 
Dressuur  Springen  Clubkampioenschappen  Overige wedstrijden  Startlijsten  Uitslagen 

Aan het eind van ieder wedstrijdseizoen (van september – juli) worden er clubkampioenschappen gereden. Dit is een onderlinge wedstrijd waar geselecteerde ruiters kunnen rijden om club kampioen van het wedstrijdseizoen te worden.

Van elke wedstrijdruiter uit elk van de drie groepen: pony’s, paarden en eigen paarden worden de drie hoogste stijlcijfers van het afgelopen seizoen opgeteld waarna deze worden onderverdeeld in drie F categorieën. Het aantal deelnemers per groep hangt af van het totaal aantal deelnemers.

Voor deze wedstrijd hoeft er geen voorkeur pony of paard opgegeven te worden, er wordt door middel van loting bekend gemaakt op wie je de proef mag rijden. Er kunnen tijdens deze wedstrijden ook winstpunten behaald worden.

De lijst met 26 geselecteerde deelnemers wordt op het publicatie bord in de foyer gepresenteerd en op de website. Geselecteerde deelnemers geven vervolgens zelf aan of zij deelnemen aan de wedstrijd of niet.